خواب آلودگی بی علت؟

سلام
من پریروز 3 لیوان چای مخلوط شده با هل خوردم تا امروز خواب آلو بودم و شب هم 10 ساعت خوابیدم و هنوز از خواب سیر نشدم.
در کل بعضی خوردنی ها رو مصرف می کنم اینطوری میشم. مثلا سیر و پیاز هم همینطور.

آخرین آزمایشی ‌که دادم غلظت خون و کلسترول بالا داشتم و آنزیم های کبدی هم بالا بود.

الان که راجب هل جستجو کردم متوجه شدم کمتر از یک درصد آهن داره و این مقدار نمی تونه خونم رو غلیظ کرده باشه. ورزش هم مرتب انجام می دم و آب هم زیاد می خورم.

میخاستم علت این قضیه رو بدونم که بفهمم چی بخورم چی نخورم.

ممنون از سایت خوبتون

1 پـاسـخ

  • سلام دوست عزيز
    با توجه به گفته خودتون، براي چربي خون و بالا بودن آنزيم هاي کبدي و... با دارو استفاده کنيد حتما و اينکه يکسري مواد غذايي باعث بيحالي شما ميشه حتما بايد ويزيت بشين و اگر يکسري آزمايشات لازم باشه بدين و بررسي بشه که بهتون برنامه غذايي داده بشه که خدمتتون گفته بشه مواد غذايي که نبايد استفاده کنيد.
    براي دريافت مشاوره تخصصي با شماره زير تماس بگيريد:

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 8 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص تغذيه در تهران