مشکل تناسلی؟

باسلام چهلودوسالمه ناتوانی الت دارم میل جنسی دارم زودتحریک میشم ولی هرموقع تحریک میشم درحالت شلی یه مایعی ارالتم خارج میشه دیگه هیچ تغییری نمیکنه چندین باربه دکترعمومی ومجاری ادرارمراجعه کردم همه نوع ازمایش دادم دکتردارونوشت ولی هیچ تغییری نکرداخربهم گفت نیم ساعت قبل ازرابطه سیلدنافیل مصرف کن امتحان کردم تاثیرداشت ولی درعرض پنج یاده ثانیه شل شدخواهشن اقای دکتردرمانی هست بنطرتون باتشکر

بازدید : 178 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه - مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران