۳۶
۷۱
آقــا

ترمیم کشیدن دندان؟

سلام بنده بیشتر دندان هایم خراب است منتها من فقط میخوام چندتا دندون جلو فک بالا رو ترمیم کنم

1 پـاسـخ

  • سلام خدمت شما دوست عزيز ابتدا بايد توسط دندانپزشک و انجام راديوگرافي در مطب دندانها معاينه شوند و سپس براساس اولويت دندانها ترميم شوند. بهترين کار اين است که قبل از ترميم دندانهاي جلو ابتدا دندانهاي خلفي ترميم شوند چون اگر فقط دندانهاي جلو ترميم شوند و دندانهاي خلفي پوسيدگي داشته باشند به مرور زمان در اثر غذا جويدن ترميم دندانهاي جلو مجددا مشکل پيدا مي‌کند. موفق باشيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 68 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص دندانپزشک زيبايي در تهران