کاشت مو و بیماری درماتیت سبوره؟

سلام من دختر 29 ساله ای هستم که میخوام کاشت موی خط رویش انجام بدم مشکل پوسته پوسته شدن دارم
پوسته ها بصورتیه که جدا میشه و جاش قرمز میشه البته الان با استفاده از محلول بتامتازون کنترل شده اما نگرانیم برای بعد از کاشته آیا میتونم همون محلول رو محل کاشت هم استفاده کنم که پوسته پوسته یا قرمز نشه چون میترسم پوسته ها برای موهای کاشت شده مشکل ایجاد کنه
قبلا مزونیدلینگ انجام دادم و باعث شد به شدت پوست سرم تحریک بشه و حالت پوسته و قرمزی ها خیلی زیاد شد برای همین یقین دارم که بعد از کاشت هم همین حالت پیش میاد

بازدید : 60 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پوست و مو در نورآباد