۶۷
۷۵
خانــم

نمیدونم مادرشوهرم بعد ۶ ماه عمل شکستگی ناحیه ران آلزایمر گرفته یا داره ادا درمیاره؟

سلام خسته نباشید مادرشوهرم 67 سالشه اسفند سال1401عمل شکستگی استخوان نزدیک به لگن داشته و بعد از اون خیلی زیاد هزیان میگه و یاد قدیم میوفته پسرشو نمیشناسه میگه این پسرم نیس ی کوچیکتر داشتم رفتاراش بچه گانه شده اصلا حرف گوش نمیده هر چی نصیحت میکنیم اصلا انگار نه انگار قبل این موضوع خوب و عالی بود تو این 6 ماه خیلی داره آذیت میکنه چند تا دکتر برادرشوهرم میگه بردم گفتن مغزش سالمه ولی همش لب و لوچه آویزونه و گریه میکنه و راه نمیره وقتی هم راه میره خودشو پرت میکنه عقب پاهاش میلرزه نمیدونیم داره خودشو لوس میکنه یا این که واقعا آلزایمر گرفته علائم افسردگی رو داره ولی واقعا نمیدونم از داروی بیهوشی هست یا داره کم کم آلزایمر میگیره لطفا راهنمایی کنید

1 پـاسـخ

بازدید : 20 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات در دلفان