۵۰
۱۰۰
آقــا

کاشت و ترمیم دندان؟

سلام و عرض ادب،
خانم دکتر بنده قصد دارم تعداد 5 عدد دندان بکارم و چند تا هم ترمیم کنم،خواستم بدانم 1- کی باید خدمت برسم؟ 2- هزینه چطوره و آیا با بیمه نیروهای مسلح طرف قرارداد هستید؟3- مدت زمان چقدر طول میکشه؟ 4-آیا هزینه کلا" نقدی هست یا اقساط هم میتانیم پرداخت کنیم ؟5- امکانش هست زحمت بکشی معرفی کنی عکس داندان هایم رو بگیرم بعد خدمت برسم؟

1 پـاسـخ

  • سلام وقت بخير نوبت دهي از طريق شماره تماس هستش و همينجا هم ميتونين،خير طرف قرارداد نيرو مسلح نيستيم،اينپلنت يک جلسه جراحي هستش و بعد از سه ماه روکش ميذاريم واستون و به خاطر اين فاصله پرداختتون تو يدو مرحله ميشه،،بله با شماره ي 09025515873تماس بگيرين

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 64 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص دندانپزشک در تهران