۳۲
۷۸
خانــم

خستگی و کوفتگی بدن؟

سلام وقت بخیر
جناب دکتر من چند ماه شایدم نزدیک یک سال احساس خستگی شدیدی تو کل بدنم میکنم. به طوری که ساعتها هم استراحت کنم باز تمام بدنم خسته هستش. دیگه واقعا توان کار کردن ندارم. دلم نمیخواد حتی از جام بلند بشم. من حتی دوماه سر کار نرفتم و استراحت کردم. البته هیچ دارویی استفاده نکردم.اما باز خستگی بدنم از بین نرفت.
پاهام و ساق پاهام احساس خستگی شدید داره.
سه یا چهار بار هم آمپول نوروبیون خارجی استفاده کردم اما بازم بی تاثیر بود. من 32 سالمه. نمیدونم چره توی این سن انقدر بدنم بدون انرژی شده.
علاوه بر اون من تو همین یک سال خشکی پوست و ریزش مو هم پیدا کردم. ازمایش دادم برای ریزش مو گفتن آنزیم بدن بالاست که بهم قرص ففول دادن.
خواستم با شما هم مشورت کنم تا بتونین بهم کمککنین.
البته من شنبه وقت گرفتم پیش شما برای معاینه

1 پـاسـخ

  • سلام حتما بايد يک بررسي آزمايشگاهي کامل براي شما انجام بشه تشريف بياريد براتون درخواست آزمايش کنم و بررسي رو شروع کنيم

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 81 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در داران