مشکلات فرزند؟

سلام اقای دکتر من به پیشنهاد شما در مورد ترغیب پسرم برای مراجعه حضوری عمل کردم.ولی تاثیری نداشت...روزبه روز هم داره پرخاشگریش بیشتر میشه واقعا عاجز شدم...باهاش سربه سر هم نمیذارم چون تو سن بلوغ ولی واقعا رفتاراش غیرقابل تحمل شده.رفتارایی که تا 3سال پیش ابدا وجود نداشت خودم تعجب کردم.

1 پـاسـخ

  • سلام وقت بخير..با توجه به بازخوردي که ايشون به شما داره ميده و شدت رفتارهاي وي با گذشت زمان يا بايد بهر طريق ممکن مشاوره حضوري داشته باشين يا اينکه به روانپزشک مراجعه و شرح حال ايشون گزارش بش و دارو تجويز بش و دارو رو بريزين توي غذا و يا لبنيات و يا نوشيدني و بخوره ولي نفهمه

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 77 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روان درماني و روانشناس باليني در پلدختر