مشکل خواب؟

من سالهای 79یا فکر کنم80 بود که سابقه بستری به مدت یک هفته در بیمارستان روانپزشکی رو داشتم وبعدش که مرخص شدم شش ماه طول کشید به حالت طبیعی برگردم،قرصهای زیادی مصرف میکردم،ولی از اون موقع تا حالا فقط شبها یک لیتیم میخورم بهمراه یک الانزاپین که خوابم ببره،،بیست ساله که این کارو میکنم شبها ،این اشتباهه که بیست سال اینارو بدون نظر پزشک می‌خوردم والان نمی‌دونم برای بدنم چه اتفاقی افتاده که درسال 1400اصلا حال خوشی نداشتم،امیدوارم بتونید کمکم کنی که شادتر وآرومتر باشم و بهتر بخوابم،نمیدونم چرا ازسال1400غروب که میشد انگار انرژیم تحلیل می‌رفت شدید ،چند بارم امسال در شب نفس تنگی شدید گرفتم که فکر میکنم روحی روانی بوده،من شمارو در اینترنت پیدا کردم پزشک بیست سال پیش من خانم دکتر پروین دیباج نیا بودند،ایشون رو تا این لحظه پیدا نکردم امیدوارم شما بتونید کمکم کنید

1 پـاسـخ

بازدید : 65 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص اعصاب و روان و درمان اختلالات روانپزشکي بزرگسال و کودکان در تهران