۱۸
۶۵
خانــم

قاعدگی نامنظم ؟

خانم دکتر در جواب سوالی ک پرسیده بودم من 18 سالمه و از سن 14سالگی پریود شدم فقط ماهای اول منظم بودم اما الان چند ساله ک ن منظمه ن چیزی بعضی وقتا هست برا دو یا سه ماه نمیشم وقتی هم پری ...گفته بودید ازدواج کردید یا نه ن من تازه نامزدی کردم و هنوز رابطه ای نداشتم و قدمم 175هست و خوابمم تقریبا زیاده فست فود هم خیلی کم استفاده میکنم

1 پـاسـخ

  • سلام عزيزم، خوشبختانه BMI شما در رنج نرماله (21.22) همونطور که گفتم مهمترين علت پريودهاي نامرتب در سنين اوايل دوران باروري، عدم تخمک گذاريه، که بهترين کار تغيير لايف استايله، اينکه ميگيد خوابتون زياده مهم نيست، مهم درست خوابيدنه، يعني سرشب (نهايتا 10-11 شب) بخوابيد و صبح زودتر بيدار بشين، خواب روز نداشته باشين، و رژيم غذايي درست داشته باشين، حتما سونو و يکسري ازمايش هورموني هم بدين

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 66 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در بندر دیلم