ارتباط غذا با لرز؟

جمعه 1401/6/18
سلام
وقت شما به خیر باشه
چرا گاهی پس از صرف غذا و مایعات
لرز کلی ایجاد میشود؟
ممکنه ارتباطی با سردمزاجی داشته باشه؟
نتایج آزمایشاتم نرمال بوده به جز کمبودآهن و دی خفیف
مشکل تیروئیدی ندارم.
شاخص توده ی بدنی اگر کم باشد ممکنه علتش باشه؟

با تشکر 🙏

2 پـاسـخ

  • سلام وقت بخير. دنبال اين حرف هاي ياوه و بيهوده نباشين... سرد مزاجي و اين چرت و پرت هايي که تو جامعه بين يکسري بيسواد و دزد شياد رد و بدل ميشه رو نيارين تو زندگيتون.‌.... 38 سال 42 کيلو!!!!!!!! خوب معلومه از لحاظ مقاومتي ضعيف هستين.. يعني حجم عضله تو بدنتون کمه... و قاعدتا يکسري کمبود از لحاظ ذخاير ويتامين و مواد معدني هم داريد... پس اول انجام تست آزمايشگاهي، بعد روند رفتاري و تغذيه مناسب و در آخر ساختن هر چه بيشتر عضله در بدن....

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • باسلام

    پيشنهاد ميکنم به کارشناس تغذيه و رژيم درماني مراجعه کنيد تا پس از دريافت شرح حال کامل و بررسي داده هاي آزمايشگاهي مورد نياز، پاسخ خود را دريافت بفرماييد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 41 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص تغذيه در تهران