۴۱
۶۴
خانــم

درد قفسه ی سینه وشانه ی سمت چپ؟

سلام وقتتون بخیر من حدود چهار روز پیش ضربه ی شدیدی به قفسه ی سینه ام سمت چپ نزدیک قلبم وارد شد بطوری که برای ده دقیقه به سختی نفس میکشیدم و دست سمت چپم تقریبا بی حس شد مدت دو روز در شدیدی از دنده ام تا زیر بغلم حس میکردم وقتی میخوام سرفه یا عطسه کنم درد شدیدی سمت چپ سینه و پشتم حس میکنم رادیولدژی قفسه ی سینه هم رفتم دکتر عمومی بودن گفتن چیزی نیست و ضربه خورده حل میشه ولی دردش مخصوصا زیر بغلم خیلی اذیتم میکنه امکان داره دنده هام آسیب دیده باشن ممنون از پاسخگوییتون

بازدید : 75 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ارتوپدي و جراح استخوان و مفاصل ‌جراحي‌هاي فوق تخصصي زانو ولگن در تهران