قرص های انرژی و مولتی ویتامین ها؟

سلام وقت بخیر دکتر
من فوتبالیستم و ورزش خیلی زیادی میکنم هرروز ، و یه مدت هست بدنم واقعا کم آورده و تو تمرینات مثل قبل نیستم و انرژی ندارم من با تحقیقی که کردم 4 تا مکمل و قرص پیدا کردم خواستم نظرشما رو بدونم کدوم موثره و برای من خوبه
1: قرص انرژکس
2: قرص مولتی پلاس فور من اسپرت یورتال
3: بتا آلانین ژن استار
4 : wellman

1 پـاسـخ

  • پـاسـخ شمـا به مهرداد بهره مند
    سلام روزتون بخير باشه
    سال نو مبارک🙏

    دوست عزيز ، مکمل قطعا ميتونه خيلي موثر باشه تو عملکرد شما ولي تو ورزش هاي استقامتي مثل فوتبال، ذخاير گليکوژني و بارگيري شماست که خيلي ميتونه تو بهبود عملکرد و توان بدنتون موثر باشه، و بسياااار زياد رژيم غذايي درستتون ميتونه به صورت معجزه آسايي تو عملکردتون موثر باشه و همه چيز تغيير کنه، و در کنارش مکمل مناسب خيلي شرايط رو بهتر ميکنه.
    در خدمتتون هستيم و خوشحال ميشيم ببينيمتون و در کنار هم به هدف تون تو سال جديد برسين.

    ممنون ميشم با شماره 22117004 تماس بفرماييد و جهت وقت حضوري يا غيرحضوري هماهنگ کنيد 🙏🙏

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 6 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص تغذيه در تهران