عفونت تناسلی؟

یک سونوگرافی و ازمایش دادم پبش متخصص زنان رفتم هر کی یه تشخیص داده

1 پـاسـخ

  • سلام وقت بخير، شما شرح حال کاملي از خودتون ندادين، با اين حال، کيست هاي نابوتين که روي دهانه رحم گزارش شده، خطرناک نيستن ميتونن بدنبال عفونت هاي مکرر و مزمن (قديمي و طولاني) و يا زايمان ايجاد بشه درمان خاصي نياز نيست مگر اينکه بزرگ بشه و احساس ناراحتي و سنگيني براي بيمار که اونو از طريق معاينه ميشه ديد، اگه اخيرا پاپ اسمير نگرفتين حتما انجام بدين. مسئله بعدي در سونوي شما، ضخامت زياد لايه داخلي رحمه، که البته من نميدونم الان در کدوم روز دوره قاعدگي هستيد، چون ضخامت اندومتر (لايه داخلي رحم) بر اساس روز قاعدگي فرق ميکنه، با اين حال چون وزنتوم بالاس بايد بررسي هاي بيشتر از نظر PCO (تخمدان پلي کيستيک) و عفونت ها انجام بشه

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 47 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران