درمورد قفل شدن فک؟

سلام ببخشید من بخاطر فشار عصبی فکم قفل شده دهنم باز نمیشه مثل کسی ک گرفتگی عضله داشته باشه هیچ غذایی نمیتونم بخورم بجز مایعات و سوپ مراجعه کردم دکترجراح فک و صورت گفتن که ب علت ضعف اعصاب این مشکل پیش اومده ..ماساژ درمانی انجام دادم اثری نکرد سوالم ازشما اینه ایا نیاز ب عمل دارم؟یا راه دیگه ای میتونه کمکم کنه

1 پـاسـخ

  • سلام قفل شدگي فک ميتواند علل مختلفي از جمله: عفونت دندان عقل
    اسپاسم عضلات جونده و صورت بدليل فشارها (فشارعصبي يا فشار مکانيکي جويدن)
    شکستگي فک
    مشکلات مفصل گيجگاهي فکي و... رخ دهد. قبل از هرچيز نيازمند بررسي دقيق هستيد. در حال حاضر از انجايي که شايعترين علت اسپاسم عضلاني ناشي از استرس است توصيه ميشود رژيم غذايي نرم، فيزيوتراپي و کمپرس گرم بر روي نواحي مکل دار است

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 380 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي دهان وفک و صورت در نور