۲۴
خانــم

رشد موی زائد ؟

24 سالمه مجردم و موهای زائد خیلی زیادی زیر چونه، رو شکم و دست‌ها و پاهام دارم. همینطور ریزش موی شدید دارم و وسط سرم خالی شده. آزمایش دادم و بهم گفتن مشکل هورمونی ندارم ولی تخمدان پلی کیستیک دارم. پریودم نامنظمه. دکتر غدد رفتم بعد از چندتا آزمایش، منو به زنان ارجاع داد. و دکتر زنان هم گفتن نامنظمی پریودیت زیاد نیست( معمولا پنج تا 10 روز نامنظمه) و به متخصص پوست ارجائم دادن. هیچکدوم هم دارویی برای کنترل ریزش مو یا رشد موی زائد من ندادند.
باید دارو مصرف کنم؟ یا مزوتراپی و لیزر کنم بدون دارو؟ و اگه شروع کنم به مزوتراپی و لیزر اصلا فایده‌ای داره وقتی هنوز دارم موی زائد درمیارم و موهای سرمم میریزه؟
آزمایش هامو اتچ کردم.

1 پـاسـخ

بازدید : 16 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پوست و مو در تهران