مور مور وسوزن سوزن شدن بدن بخصوص در ناحیه سینه و دست ها از بازو تا ساعد؟

دردی در ناحیه ی سینه احساس کردم که بعد از مراجعه به پزشک مدت یکماه هست که مبتلا به رفلاکس معده هستم ومتخصص گوارش بعد از آندوسکوپی قرص امپرازول تجویز کردن . اما نه تنها تاکنون بهبودی چندانی حاصل نشده جدیدا علاوه بر آن درد نقطه ای سوزن سوزن شدن سینه و دست ها نیز بر آن اضافه شده و هر روز هم زمان آن بیشتر می شد و به قسمت های دیگری از بدن سرایت می کند لطفا راهنمایی بفرمایید علت آن چیست و باید چکار کنم . البته به مدت قریب به یکسال هم سرترالین مصرف می کنم و نشاط را هم احساس میکنم .......اما این کرختی و مور مور شدن بشدت اذیتم می کند

1 پـاسـخ

بازدید : 987 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب (نورولوژي) در محمودآباد