۴۰
۸۰
آقــا

در مورد کلیه پلی کیستیک؟

سلام همسر من مشکل کلیه پلی کیستیک داره و 40 سالشه نه دارو میخوره نه آزمایش میده نه سونوگرافی میکنه فشار خون داره نقرس داره گاهی اوقات قلب درد هم داره هر از چند گاهی دفع سنگ کلیه داره که خیلی اذیتش میکنه شیشه هم مصرف میکنه الکل هم استفاده میکنه و من خیلی نگرانش هستم آیا به این روند ادامه بده کلیه هاش دیالیزی میشه؟ آیا با باشگاه رفتن برای کلیه هاش مفید هست؟
ممنون

1 پـاسـخ

بازدید : 35 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه و مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران