۳۳
۷۶
آقــا

گردن درد؟

با سلام.من از قبل گردن درد داشتم ولی جدیدا اصلا نمیتونم به گوشی یا چیزی نگاه کنم گردن درد شدید دارم طوری که دردش به اعصابم میزنه احساس میکنم گوشامم کیپ میشه.بعضی وقتا گردنم صدا میده.باتشکر

1 پـاسـخ

  • سلام. انحناي ستون فقرات گردن کاهش يافته هست که به علت انقباض عضلات هست. که اين انقباض عضلات به علت ديسک بسيار خفيف گردن هست ، بهتره توسط متخصص مغز و اعصاب معاينه بشيد و بعد از اطمينان از نرمال بودن معاينه ، فيزيوتراپي، بهبود روش زندگي، و استفاده از داروهاي شل کننده عضلات ميتونه به کاهش دردتون کمک کنه.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (3)(0)
بازدید : 329 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب (نورولوژي) در ری