۷۸
خانــم

دردزیرشکم وعفونت ادراری؟

سلام،ببخشیدمن خانم مجردی هستم که مدتهاست درد زیرشکم که به پهلوها هم میزنه دارم و،گاهی تکرر،به خاطراین دردها بارها دکتر رفتم ونتیجه نگرفتم،حتی چند وقت پیش آزمایش وسونو گرافی کامل انجام دادم گفتن عفونت ادراری هست وقرص سیپروفلوکسین خوردم اما بعد از یک هفته دوباره همین علایم رو دارم،لطفا راهنمایی کنید،من چکار کنم،خسته شدم انقد دکتر رفتم وفایده نداست.ممنونم

2 پـاسـخ

بازدید : 80 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه و مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در مینودشت