۲۱
۹۲
آقــا

جراعی شکستگی ساعد؟

سلام دکتر وقتتون بخیر من 25 خرداد ساعد دست راستم از قسمت میانی هر دو استخوانش شکست و دکتر 3 روز بعد از جا انداختن جراحی کرد دست چپم استخوان زیرینش ترک داشت که اونم پلاتین گذاشتن...3 هفته بعد از عمل آتل رو به دستور دکتر در اوردم و بخیه هارو هم کشیدم... دکتر بهم تمرین داد و گفت بچرخونم اما الان بلد 1 ماهی که از عمل میگذره استخوان ساعدم 50% چرخش داره از مفصل ارنج و در انتهای چرخش درد دارم میخواستم ببینم عادیه یا مشکلی داره... 21 سالم هست

بازدید : 77 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ارتوپدي و جراح استخوان و مفاصل ‌جراحي‌هاي فوق تخصصي زانو ولگن در تهران