درمورد عمل پروستات ؟

باسلام خسته نباشید خدمتتون عرض کنم آقای دکتر من پدرزنی دارم 86ساله یک ونیم یا دوساله عمل پروستات کرده وازوقتی عمل کرده ناراحتی داره ازمایشاتی وسونوگرافی که انجام داده ایم چند وقتی درادرارش لخطه خون میاد یکی ازپزشکان کفته درمثانه اش خونریزی وجود داره باید با لیزرسوزانده بشه درهنگام ادرارهم سوزش ودرد داره .ایا امکان عمل بالیزر وجود داره ممنون از لطف شما ارادتمند تراب شکریان.درضمن ازخانم مشی وقت گرفتیم ایا مریض هم بیاریم یامدارک پزشکیش رابیاریم ؟

بازدید : 65 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه و مجاري ادراري و تناسلي (اورولوژيست) در تهران