خواب آلودگی و بی حسی در طول روز با وجود خواب کافی در شب؟

با سلام من یه دانش‌آموز 17 ساله هستم و در حال حاضر پایه‌ی دوازدهم درس میخونم با توجه به شرایط هر دانش آموز دیگه ‌‌ای من هم الان باید برای کنکور درس بخونم و بیشتر وقتمو اختصاص بدم به مطالعه ولی چند وقتیه به دلیل نامعلوم سردرد دارم و با اینکه شبا زود می‌خوابم و در طول روز هم آنچنان فعالیتی ندارم مدام خوابم میاد بی حسم و گاهی اوقات برای رفع بی حسی می‌خوام چند دقیقه استراحت کنم ولی بی اختیار 5 ... 6 ساعت می‌خوابم.
اگرچه باز هم سردرد و بی حسیم خوب نمیشه قبل از خواب بعد از خواب حتی زمانی هایی ک نمیخوابم باز هم سردرد دارم. قرص آهن و ویتامین D هم مصرف میکنم ولی چاره ساز نیست. خیلی ممنون میشم نظراتتون رو ببینم 🙏

1 پـاسـخ

بازدید : 74 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روان درماني و روانشناس باليني در تهران