37سال
۸۰
آقــا

درد قفسه سینه؟

سلام آقای دکتر من یک ماه قبل اومدم خدمت شما درد قفسه سینه داشتم اکو کردن گفتن یک رگ مشکوک هست و امکان سکته کردی گفتن برو تحت نظر بستری شو من به خاطر ترس نرفتم وبه خاطر ترس خودم نه خدانکرده جسارت به شما رفتم پیش متخصص دکتر شایسته وگفتن تست ورزش بده دوازده دقیقه رفتم تست ورزش ودکتر گفتن هیچ مشکل قلبی نداری مال دگه چیره درد قفسه سینه تو الان بیشتر وقتها درد می‌کنه همچنان و سمت راست وبیستر چپ میگیره و وسط قفسه الان استرس گرفتم و جرات نمیکنم بخوابم چکارکنم

1 پـاسـخ

بازدید : 25 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص قلب و عروق - آنژيوگرافي - بالن و استنت - درمان واريس در الیگودرز