من نزدیم به 5ساله که افکاری رو در سرم دارم و نمیتونم ریشه این افکار رو پیدا کنم ایا مشکلم جدیه ؟

سلام وقتتون بخیر من از اینکه ببینم کسی داره از شدت ناراحتی گریه میکنه یا خودش رو میزنه و یکی میره بهش کمک کنه خوشم میاد مثل مراسمای ختم 😓بارها توی ذهنم به نحوی تصورش میکنم با اینکه عصبی میشم ناراحت میشم و اضطراب میاد سراغم اما ساعتها بهش فکر میکنم و توی اینترنت دنبال همچین چیزایی میگردم گاهی وقتا تمام روزم رو میگیره امسال پزشکی قبول میشم قبلا علاقه ام بوده اما الان دیگه به هیچچچچ چیز علاقه ندارم و به پوچی رسیدم حوصله دانشگاه رفتن ندارم موندن توی دنیای افکارم رو ترجیح میدم با اینکه ارامشم رو گرفتن

5 پـاسـخ

بازدید : 58 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانشناس در تهران