۴۴
۵۶
خانــم

سلام ببخشیداقای دکترمن چندماهی هست که دچاردردمفاصل شدم که یهوسمتم میادنمیتونم کاری کنم بادردزیاد، امابازیهوکم میشه، امابابت مکان شغلیم مشکل دردام بیشترمیشه نمیدونم بابت شغل کاریم هست یامشکل داخلی براهمین میخوام راهنماییم کنیدبایدچکارکنم الان؟

الان کلی ازمایش وسونوگرافی وچندنوع کارای دیگه هم. انجام دادم امادکتری تشخیص نداده یکی میگه یه تیکه ازکبدت مشکل داره یکی میگه دچارعفونت شدی یه دکترمیگه برودکترتهران اوناباتجهیزات عالی بهترمیتونن تشخیص بدن، میترسم برم اینهمه راههوامااونجام جوابی نگیرم، براهمین یکی ازاشنایان شمارومعرفی کردن که خودشون بیمارتون بودن جواب خوب گرفتن..

1 پـاسـخ

بازدید : 1 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پزشکي عمومي در تهران