۳۱
۳۹
خانــم

سردرد های میگرنی؟

سلام وقتتون بخیر
من تقریبا از18 سالگی سردرد دارم که اوایل تو ماه چند روز بود بعد تو هفته چند روز الان چند وقتی هست که هر روز هستش و تو روز شاید 2 بار سردرد رو هم داشته باشم کلی دکتر رفتم و انواع اقسام قرصهارو هم استفاده کردم بوتاکس و طب سوزنی و سنتی هم رفتم ولی متاسفانه هیچ تاثیری نداشته یک سالی هست که دیگه دکتر نمیرم چون جوابی نگرفتم خیلی ناامید شدم خودم قرص میگراکیم 100 استفاده میکنم
یا شقیقه ی سمت راستم به همراه چشم و بینیم هست یا سمت چپ به همراه چشم و بینی
نظرتون رو بگین ممنون میشم

بازدید : 36 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب (نورولوژي) در تهران