شب ادراری ودرمان ان؟

سلام دختری دارم 4 ساله که یه سالی میشه که از پوشک گرفتمش وگه گاهی شب ادراری داره مثلا یک هفته کامل شب ها ادرار نمیکنه ویه هفته شبها تورخت خوابش ادرار میکنه به متخصص کودکان مراجعه کردم براش قرص ایمی پرامین 25 روزی یک عدد نوشته اما من بخاطر عوارض داروها میترسم لطفا راهنماییم کنید چکارکنم

2 پـاسـخ

  • سلام. با توجه به سن کودک شما؛ شب ادراي ؛ اوليه محسوب ميشود. معمولا کودکان گاهي تا 5 سالگي دچار شب ادراري ميشوند. در اين موارد برخورد خانواده و به خصوص مادر خيلي مهم هست. از دعوا کردن و مسخره کردن و سرکوفت زدن کودک جدا خودداري شود. دو ساعت قبل از خوابيدن مصرف مايعات محدود شود. بهتر است در طول شب يک يا دو بار مادر ؛ بيدار شده و کودک را به دستشويي ببرد. اگر شب ادراري بعد از سن 6 سالگي ادامه پيدا کند؛ شايد نياز به درمان دارويي باشد
    البته لازم به تذکر هست که انجام آزمايش ادرار جهت رد کردن عفونت ادراري لازم هست.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
  • سلام ، براي بي اختياري يا شب ادراري گاهي دلبند شما داروي مناسبي تجويز شده ، توصيه ميکنم پزشکي رو انتخاب کنيد که مورد اعتماد شما باشه و هر چه تجويز کردند به دستوراتشون عمل کنيد و طبق پنل درمان جلو بريد تا انشاالله به زودي مشکل مرتفع گردد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 373 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص راديولوژي و سونوگرافي در تهران