افسردگی و عدم تصمیم گیری ؟

سلام اقای دکتر من چهارساله ازدواج کردم اما همیشه مادرم برام تصمیم میگیره حتی تو خونه خودم تو کارهام و رفتارهام دخالت میکنه و این روزا بیشتر عصبانی میشم حتی با مادرم دعوا کردم و مادرم باعث شده از زندگی خودمم راضی نباشم که البته کمی هم همسرم در این باره مقصر هستن چون شوهرم عقیم هستش و من به خاطره اذیت های مادرم مجبور شدم بمونم و ادامه بدم زندگیم رو و بر نگرذم پیش مادرم تا دوباره ترس و بی امنیتی نیاد سراغم به کمکتون احتیاج دارم

1 پـاسـخ

بازدید : 35 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روان درماني و روانشناس، موسس و مسئول فني کلينيک حال خوب در تهران