احساس درد و پری مقعد؟

سلام بعد از اجابت مزاج احساس پری مقعد دارم و وقتی فشار می آورم چیزی نیست و تا چند روز درد مقعد می گیرم.وقتی اجابت مزاج دارم مثل قبل راحت و بدون درد و بدون خون و بدون فشار می آید ولی بعد از آن احساس پری مقعد دارم ولی چیزی نیست کلافه شدم.سال قبل هم همین موقع حدود دوماهی همین حالت به من دست داد کلونوسکوپی کردم گفت مشکلی ندارد دوباره دو ماه است که گرفتارش شدم مقدار مدفوع نیز نسبت به قبل کمتر شده است.لطفا بگویید چکار کنم نگرانم.تشکر

1 پـاسـخ

  • با سلام سعي کنيد غذاهايي ميل کنيد که دچار يبوست نشويد. همچنين بيش از 3 دقيقه در توالت ننشينيد. علايم شما بخاطر طولاني نشستن در توالت است. اگر ادامه يابد، باعث بيرون زدگي مي شود که بايد جراحي شود. چون پيشگيري بهتر از درمان است، سعي کنيد طولاني در توالت ننشينيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 123 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي روده بزرگ (کولورکتال) در تهران