۳۴
۶۷
آقــا

درد بیضه؟

سلام خسته نباشید من چند وقته درد بیضه دارم بیشتر مواقع بیضه سمت راست ودرد به طرف شکم چند بار هنگام رابطه اینجور شدم وباعث میشه نعوظ از بین بره به دکتر مراجعه کردم گفت ورم پروستات باد فتق واریگوسل و سنگ کلیه داری بعد قرص تاوالکسین 750 دادن درد یکم بهتره شده ده روز استفاده میکنم فقط بالای بیضه درد میکنههنگام رابطه بعد نعوظ از بینمیره و زود انزالی پیدا کردم روش میشگیری هم داریم از کاندو استفاده میکنیم

1 پـاسـخ

بازدید : 54 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه - مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران