فرق سونوگرافی با ام آر آی ؟

سلام دکتر عزیز،
وقت شما به خیر باشه

3ماه پیش یک توده ی کوچک در مثانه از طریق سونوگرافی بطور اتفاقی که برای چک آپ کلی انجام دادم، مشاهده شد.
حالا میتونم به جای سونوگرافی، از ام آر آی برای بررسی دوباره ی این مورد، استفاده کرد؟
فرق سونوگرافی با ام آر آی چی هست و کدام روش بهترند؟ اولویت اگر با سونوگرافی هست، علتش چیه؟

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. 🙏

1 پـاسـخ

  • باسلام.ام آر آي و سونوگرافي دو روش تصوير برداري متفاوت با دستگاه هاي متفاوت و روش انجام متفاوت مي باشند.براي تشخيص ماهيت توده و يا انتشار آن به اطراف در صورتي که شک به بدخيمي باشد ام آر روش دقيق تري است ولي خيلي از ضايعات براي تشخيص نياز به ام آر آي ندارند‌.براي تعيين نوع روش تصوير برداري مفيد با پزشک معالج خود مشورت نماييد‌.در مورد توده هاي مثانه گاهي نياز به سيستوسکوپي و يا نمونه برداري مي باشد.توصيه مي شود با پزشک معالج خود(همکار اورو لوژيست)مشورت نماييد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 40 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص راديولوژي و سونوگرافي در تهران