۲۷
۶۰
خانــم

تغیر خود بلد شدن زندگی ؟

من می‌خواهم خودمو تغیر بدم چون زندگی زناشویی رو بلد نیستم بلد نیستم چگونه با اطرافیانم رفتار کنم که همشو ازم دوری میکنن بلد نیستم چگونه با شوهرم رفتار کنم که دعوامون نشه وبا خانواده شوهرم که همشون از دستم ناراحتن من ساده ام سیاست ندارم وقتی میخوام حرف بزنم نمیدونم چیرو باید بگم یا نگم از این وضع زندگی خسته شدم کلا نامیدشدم همش فکرم درگیره تو خدا کمکم کید خانم دکتر ازتون ممنونم

1 پـاسـخ

  • سلام زهرا جان تغيير خود ،به تغيير افکار و اعمالتون مربوطه، و يادگيري مهارت هاي زندگي. و در اين بين يه جاهايي شايد حق داشتين که از دست اطرافيان ناراحت بشين که البته ميتونستين به جاي کارهايي که کردين،تکنيک هاي رفتاري رو بلد باشين که چطوري هم اعتراض کنين هم بد نشين.همه اين موارد متاسفانه نياز به مشاوره حضکري دارد،چون آموختني است و کار 1 ساعت نيست،پبشنهادم مراجعه حضوري مي باشد،که ريشه اي حل بشه.اگر موافق بودين براي وقت گرفتن از دکتر صدقي وقت بگيرن که خانواده و فرد درمانگر هستن و بيشتر به درد شما ميخورد.موفق و پيروز باشيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 61 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روان درماني و روانشناس باليني در تهران