۵۳
۶۸
آقــا

شل بودن الت تناسلی؟

سلام مردی53 ساله هستم در حال رابطه زناشویی الت تناسلی از زیر کلاهک بشدت درد گرفت ودر همان نقطه به اندازه یک سکه 50 ریالی کبود وسیاه شد درد بعد از مدتی قطع شد ولت الت مردانه دیگه سفت نمیشه به قدری شله که قادر به دخول نیستم مدت ده ماهه ادامه دارم چندین نوبت به دکتر اورولوژی مراجعه ولی نتیجه ای نگرفتم ازمایشات عمومی هیچ مشکلی را نشان نمیدهدس ضما من مشکل فشار خون خانوادگی دارم که ماکزیمم 16 روی 9 است مدت 15 سال که با تغدیه درست وتساط روانی کنترل کرده ولی داروی شیمیایی مصرف نکردم لطفا بفرمایید از نظر طب سنتی قابل درمان هست به کجا مراجعه کنم درمدت ده سال قبل حتی سردر وطب وسرما خوردگی نداشتم ممنونم

2 پـاسـخ

  • با سلام: در صورت تمايل به استفاده از طب سنتي، لطفا با در دست داشتن مدارک و آزمايشات انجام شده به همکاران پزشک متخصص طب سنتي مراجعه فرماييد.در صورتي که آسيب ساختماني شديد به آلت شما وارد نگرديده باشد مي توان کمک نمود.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(1)
  • با سلام: در صورت تمايل به استفاده از طب سنتي، لطفا با در دست داشتن مدارک و آزمايشات انجام شده به همکاران پزشک متخصص طب سنتي مراجعه فرماييد.در صورتي که آسيب ساختماني شديد به آلت شما وارد نگرديده باشد مي توان کمک نمود.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 243 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص طب سنتي در تهران