شکستگی غضروف مچ پای چپ ؟

با سلام و درودخدمت شما
خانمی 28 ساله هستم ،با وزن 66 کیلو .که مچ پای چپم 2ماه پیش پیچ خورد. طبق عکس برداری معلوم شد که تاندون و رباط مچ پام به شدت آسیب دیده بود ،دکتر 15 روز گچ گیری رو تجویز کرد بعد از باز کردن گچ همچنان درد و ورم مچ پام زیاد شد به حدی که نمیتوانم روی پا بایستم کل پاشنه ی پام درد میکنه دکتر باز ام ار ای نوشت بعد از گرفتن ام ار ای معلوم شد که این درد ،درد رباط نیست بلکه غضروف مچ پام شکستگی داره ،تجویز دکتر 10 جلسه فیزیوتراپی بود ،بعد از 10جلسه فیزیوتراپی درد استخوان پام شدیدتر شده و ورم کرده . دکتر عمل رو دستور دادن .
حالا خواهش و درخواستی که از شما اقای دکتر بزرگوار دارم این است که مدارک پزشکی رو نگاه کنید و نظری در مورد عمل یا درمان بفرمایید . ممنون میشم 🙏🙏🙏

1 پـاسـخ

بازدید : 51 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ارتوپدي و جراحي پا و مچ پا در تهران