3روزه
آقــا

سوراخ در قلب نوزاد؟

سلام آقای دکتر از کرمان هستم و پسرم 3 روزه هست بعد شنیده شدن صدای اضافی در قلب توسط دکتر اطفال به فوق تخصص قلب ارجاع داده شدیم و طبق تشخیص ایشان فرزندم دارای دو بیماری ASD به اندازه 9 میلیمتر و VSD به اندازه 8میلیمتر به صورت همزمان هست با توجه به3 روزه بودنش و وزن 3کیلو 600 گرم در زمان تولدش دکتر یک چهارم قرص furosemide 40 و captopril 25 exir در 5 سی سی آب با مصرف وعده ای 1سی سی را به مدت 2 ماه تجویز کردند
و امروز که 8 روزگی فرزندم هست دوستم شما رو به عنوان بهترین متخصص قلب به من معرفی کردند
و گفتند ازشما درخواست کنم
حال از شما خواهش دارم نظرتون رو بدونم و اینکه آیا پسرم نیاز به جراحی پیدا می‌کند یا خیر و اینکه آیا لازم هست کار دیگری انجام بدهم؟
و آیا لازم هست حضوری خدمت شما برسم؟
SDS-PM VSD=8-9-ASD=9mm
NOLRV. LV-EF=64%-
NOLPAP-E/A=1.8.LVMPI=0.36-LTAOARCH
REC:Lasix, captopril RTC=2m

بازدید : 53 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص قلب و عروق در تهران