۲۱
۷۰
آقــا

کبد اگر مشکل داشته باشد می‌تواند باعث بروز جوش های زیر پوستی دروخارش در بدن شود؟

سلام آقای دکتر من الان مدت زیادی است که در قسمت شانه،گردن وکمر جوش های بزرگ و زیر پوستی زیادی دارم و بطور مکرر ادامه دارند ممکنه از چربی کبد یا مشکل کبد باشد،
و وجود خارش در بدنم می‌تواند وجود انگل دردستگاه گوارش باشد.
کبد اگر مشکل داشته باشد می‌تواند باعث بروز جوش های زیر پوستی دروخارش در بدن شود،جوش های مکرر وسرسیاه،ومورد بعداگر چند عامل وجود انگل در دستگاه گوارش در بدن وجود داشته باشد راه درمانش مصرف دارو است؟

بازدید : 49 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوارش و کبد بالغين در تهران