۳۳
۵۴
خانــم

کودک سه سال و نیمه ای که برای هر چیزی گریه میکنه و بهانه میگیره؟

با سلام
بنده دختر سه سال و نیمه ای دارم که وقتی با هم تنها منزل هستیم خیلی رفتار معقول و خوبی داره و اذیت نمیگه ولی وقتی جایی میریم یا مهمان داریم سر هر چیز کوچیکی گریه میکنه و جیغ میزنه از بچه ها وسایل رو میگیره و بهشون نمیده میگه مال منه و اصلا وقتی مسی حضور داشته باشه به حرف من کوش نمیده و فقط با کریه و جیغ کارش رو جلو میبره واقعا کلافه شدم چیکار باید بکنم.

1 پـاسـخ

  • سلام روز به خير بچه ها زمانهايي که تنها هستيد چون توجه کافي داريد ارومتر هستند ولي با حضور مهمان يا حتي پدر رفتارهاي پرخاشگرانه نشان مي دهند که براي جلب توجه مي باشد و اين‌که به نوعي گريه و جيغ واد کردن نوعي اسلحه شده که ميتونه به خولسته هاش برسه لطفا با پدر شان از لحاظ تربيتي هم نظر باشيد و حتي اگر نظرات متفاوتي هم از لحاط تربيتي با هم داريد جلو بچه نباشه و سعي کنيد در قبال گريه هاش خيلي باج ندهيد چون توضيحات زياده و نميشه بدون بررسي کامل تشخيص داد هر وقت دوست داشتيد در خدمتم و يا از همکاران کمک بگيريد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 99 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مشاوره در دشتی