دردهایی در قسمت پشت شانه سمت چپ دارم که به مراتب زیادتر شده و به صورت نقطه ایی درد میکند به صورتیکه نمیتوان با دستم حرکتی انجام بدهم ؟

باسلام
مدتیست دردهایی درقسمت پست شانه سمت چپ دارم و به صورت نقطه ایی درد تشدید می شود و تمامی دست چپم به حالت بی حسی یا سِر شده در می آید و دردش بی نهایت زیاد میشود . علت چیست ؟ ممنون از پاسخگویی شما

1 پـاسـخ

  • سلام
    دردهاي نقطه اي که با حرکت تشديد ميشوند بيشتر مربوط به سيستم عضلاني اسکلتي بدن ميشود و در بيشتر موارد به مسکن يا کمپرس گرم پاسخ ميدهد. در صورت ادامه دار بودن يا انتشار به دستها بررسي هاي بيشتر مانند عکس ساده از مفصل شانه و معاينات بيشتر روماتولوژيک ضروري است. ولي اين دردها معمولا مربوط به قلب نيستند.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 77 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص قلب و عروق در فاروج