۸۰
خانــم

قاعدگی نا منظم و طولانی؟

سلام ببخشید من از حدود 1413 سالگی که پریود شدم مشکل نامنظم بودن قاعدگی و طولانی شدن بیش از ده روز را داشتم چندین بار دکتر رفتم و قرص ها متفاوت مصرف کردم چندین بار دو ماه پشت سر هم قرص الدی می‌خوردم تا مدتی منظم بودم ولی دوباره با مشکل مواجه شدم الان هم کنکوری ام و استرس از یک طرف و اضافه وزن از سوی دیگر با عث شده قاعدگی طولانی لکه ها سیاله و لخته پس از 10 روز ببینم و حتی شدت خونریزی از 7 روز اول قاعدگی هم بیشتره باید چیکار کنم ؟البته ابتدا سال99 سو نوگرافی و آزمایش تیروئید هم دادم مشکلی نبوده و وقتی هم ال دی به مدت سه ماه میخورم تا چندبار منظمم بعد دوباره بهم میرزه به نظرتون تنبلی تخمدان دارم چه مشکلی دارم؟؟؟!

1 پـاسـخ

  • سلام عزيزم، به احتمال زياد شما pco (سندرم تخمدان پلي کيستيک) دارين ولي بايد دقيق بررسي بشين، راهکارهاي زيادي در طب رايج و طب سنتي براي درمان هست ولي مهمترين مسئله تغيير سبک زندگيه. مثل خوابيدن به موقع حدود 10 تا 11 شب، ورزش خصوصا پياده روي، عدم استفاده از فست فودها و شيريني ها.کاهش استرس. براي بقيه توصيه ها حتما بايد حضورا تشريف بياريد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 54 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران