۱۸
۶۹
آقــا

تنگی حالب مادرزادی؟

در سن 5 سالگی به علت تنگی قالب مادرزادی عمل انجام شده الان 18 سالمی باشد و تنگه حال برگشته با توجه به اینکه سونوگرافی upjo مشهود و گزارش شده اما دکتر دستور عمل نداده و فرزندم با علائم درد پهلو کم اشتهایی و عدم تمایل به آب خوردن به علت فشار روی کلیه و کم شدن حجم ادرار ابراز ناراحتی و بی‌قراری می‌کنه خواستم نظر شما دکتر محترم رو بدونم

1 پـاسـخ

  • باسلام و احترام با توجه به کاهش ضخامت پارانشيم در پل فوقاني کليه راست در مرحله اول لازم است اسکن DMSA ازکليه ها بعمل آيد وبراساس جواب آن اقدامات بعدي براي تشخيص شدت تنگي و تصميمات بعدي از نظر نوع درمان گرفته شود. اگر مايل باشيد مي توانيد کد ملي فرزند محترمتان را ارسال فرمائيد تا بدون دريافت حق ويزيت براي شما اسکن DMSA بصورت الکترونيک صادرشود. موضوع را با شماره همراه 09352494537 مي توانيد درميان بگذاريد. دکتر عطائي

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 9 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص بيماريهاي کليه کودکان (نفرولوژي) در تهران