مشکل با مادر؟

سلام وقت بخیر من یک جوان 20 ساله هستم و مشکلات زیادی با مادرم دارم. ایشون خیلی راحت عصبی میشه، کنترلگره و وسواس زیادی رو خیلی از مسائل داره. به شدت سنتی و انعطاف ناپذیره و از همین بابت من به عنوان یه فردی که همیشه تمایل به پیشرفت و قدیمی زندگی نکردن داشتم، اختلاف نظر‌ زیادی داشتیم و داریم.
من به‌ عنوان یک فرد 20 ساله، به اندازه یک نوجوان هم اختیار زندگی خودم رو ندارم. با اینکه به مادرم ثابت شده من از پس زندگی خودم بر میام و بهش نشون دادم که میتونم.
مدت‌ها قبل پیشنهاد دادم که به یک روانشناس مراجعه کنیم و مخالفتی نکرد. اما ایشون هیچ وقت راضی نشد که برای مشکلات خودش به جلسات مشاوره بره و من فقط می‌رفتم. بعد از مدتی همون جلسات رو هم خودش بدون نظر خواستن از من قطع کرد.
من تقریبا تمام روش‌هایی که به ذهنم می‌رسید یا مشاورم گفته بودن رو امتحان کردم اما همچنان با ایشون به نتیجه‌‌ای نرسیدم. واقعا دلم نمیخواد بهترین سالهای عمرم اینطوری بگذره. ممنون میشم که راهنماییم کنید‌.

3 پـاسـخ

بازدید : 19 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانشناس در تهران