دردهنگام استفاده ازنایت گارد؟

سلام خانم دکترسشنبه هفته پیش ویزیت داشتم که دوباره روی گاردگارکرین ولی ازاون موقع هنگام استفاده سمت راست دهانم دندان هایم دردمیگیرین وعذیتم میکنه

1 پـاسـخ

  • سلام، درد دندان هاي فک بالا يا پايين؟ تعدادي از دندانها درد دارند يا يک دندان بخصوص؟ در طي اين هفته موضوعي مشغوليت ذهني براتون ايجاد نکرده؟ تمرينات را مانند هفته هاي قبل انجام مي دهيد؟ مجدد جهت تنظيم مراجعه بفرماييد و قبل از خواب موارد آرامش دهنده را رعايت کنيد. در صورتي که درد مجدد تکرار شد و غير قابل تحمل بود استفاده نکنيد تا جلسه اي که ويزيت مي شويد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(1)
بازدید : 69 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص بيماري هاي دهان، فک و صورت در تهران