۲۰
۸۰
آقــا

مشکل کلیوی دفع پروتین ؟

با سلام خدمت شما بنده دارای فرزندی پسر 20ساله که بدون هیچ گونه سابقه ناراحتی کلیه که حدودا یک هفته قبل دچار سرما خوردگی شد که بدون نسخه پزشک متاسفانه قرص ستریزن افالکس 250ؤ اناهیل مصرف کرده ودر باشگاه ورزش کرده که پس از سه چهار روزمشاهده ورم در ناحیه دست پا وحتی صورت شدیم با مراجه به پزشک وازمایش مشخص شد تیروئیدش کم کار ولب مرز وحتی گفته که کلیها پروتئین زیاد دفع کرده که متاسفانه ما ساکن اهوازم که امکانات زیادی نداره ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

بازدید : 28 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص کليه، مجاري ادراري و تناسلي (اورولوژي و اندويورولوژي) در تهران