۳۳
۶۱
خانــم

در مورد لابیا سوال داشتم. ممنونم میشم جواب بدید تشکر ضروریه ؟

سلام. ببخشید خانم دکتر عزیز. من راجع به لابیا های کوچک خودم گفته بودم که به ازبالا وپایین به هم وصل نیستن کاملا باز باز وجدا هستن بعد عمل سپتوم‌ و راجع به شکل لابیا از شما پرسیده بودم شما در جواب گفته بودید که لابیا نباید دو تکه شده باشه . راستش منظورتون رو از اینکه گفتید که لابیا نباید دو تکه شده باشه نفهمیدم ‌میشه دقیق منظورتون رو بگید .شرمنده عذرخواهی میکنم. ممنون میشم برام بگید .یک دنیا تشکر من شکل لابیا را برایتان ارسال میکنم مال من لابیاهای کوچک ام از بالا وپایین به هم وصل نیستن ‌. آیا شکل لابیا های من غیر طبیعی است و احتیاج به جراحی داره ؟ والا شکل طبیعی فکرکنم لابیا ها باید از بالا وپایین به هم وصل باشن تنگ وجمع باشن .آیا این چنین موردی مثل من وجود داره که لابیاهای آن از بالا وپایین به هم وصل نباشه و کاملا باز باز باشه وجدا باشه یا کمتر موردی هست مثل من ؟ و عکس لابیا رسید؟ میشه منظورتون رو از لابیانباید دوتکه باشه بگید.ممنون یک دنیا تشکر و سپاس

بازدید : 42 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان، زايمان، نازايي و زيبايي در تهران