عمل اسلیو معده؟

سلام من در 14 سالگی عمل اسلیو انجام دادم در اوح تایم وزن من 189 کیلو گرم بود و تی 1 سال من به 85 رسیدم الان 4 سال ار عملم میگزره من 18 سالمه تو این دوره متوجه شدم وزنم داره میره بالا ولی غذام به صورت قبله زیاد نشده و من بجز ویتامین ها ور قرص معده به دلیل افسردگی شدید به تجویز پزشک قرص های دیسپرامین پوکساید پرانول و دپاکین مصرف میکنم میخواستم بدونم برای کنترل وزنم چه کاری انجام بدم

1 پـاسـخ

  • سلام و عرض ادب
    تمامي روش هاي کاهش وزن، از جمله رژيم ، ورزش و حتي عمل هاي لاغري و کاهش وزن، در صورت نداشتن رژيم غذايي درست و اصولي امکان برگشت وزن وجود دارد.
    در نتيجه داشتن يه برنامه غذايي درست با توجه به شرايط شما و عملي که انجام دادين خيلي ميتونه کمکتون کنه و جلوي برگشت وزنتون رو بگيره.
    و معمولا قرص هاي ضدافسردگي باعث افزايش اشتها هم ميشوند.
    ميتونين در صورت تمايل مشاوره بگيريد که بتونيم دقيق تر راهنمايي تون کنيم:

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 14 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص تغذيه در تهران