تکرار یک حرف و انجام ندادن توسط نوجوان؟

دختری 15 ساله دارم که از لحاظ هوش و استداد در حد خوبی است. نمرات درسی خوبی دارد.
ولی مشکلی که دارد این است که یک حرف را چندین بار هم به گوشزد می کنم، ولی باز هم متوجه می شوم که آن کار را درست انجام نداده. مثلا هر روز باید به او یادآوری کنم که پتویش را مرتب کند. و یا به او آموزش می دهم که یک کاری را چطور انجام بدهد ولی متأسفانه بعد از چندین بار تکرار باز هم متوجه می شوم که یا انجام نداده و یا ناقص انجام داده.
و یک مشکل دیگر اینکه اگر به او بگویم که یک ظرف را از آشپزخانه بردار و سر جایش بگذار، همان یک ظرف را برمیدارد و اگر یک ظرف دیگر در کنار آن باشد، عقلش نمی رسد که آن را هم بردارد. و برای هر یک کار کوچک جداگانه باید به او گوشزد کنم.

1 پـاسـخ

بازدید : 57 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در مشهد