۱۷
۳۶
خانــم

مشکل کوچک شدن کلیه و کراتین بالا ؟

سلام و وقت بخیر اقای دکتر دختر 17 ساله هستم که از بچگی مشکل کوچکی هر دو کلیه داشتم که هرسال برای کنترل به دکتر مراجعه میکردم امسال به طور ناگهانی بعد از ازمایش معلوم شد کراتین رفته بالا و 5 شده بود که به تشخیص دکتر 20 روز بستری شدم در تهران و یک هفته بعد از مرخص شدن از بیمارستان و رعایت رژیم حالت تهوع شدید گرفتم که ازمایش دادم و سدیم بدنم اومده بود پایین و در بیمارستان شهرمون بستری شدم بعد چند روز مدخص شدم یک هفته بعد دوباره حالت تهوع شدم و ازمایش نشون داد پتاسیم بدنم کم شده دکتر گفتن اب خیلی کم مصرف کنم الان مرخص شدم ولی حال روحی خوبی ندارم فقط گوشت سفید و سیب مصرف میکنم و بقیه چیزا پرهیز شده برام لطفا کمکم کنید اگه امکان داره ازمایشمو نگاه کنین و لازم شد حضوری خدمتتون میام ممنونم ازتون

1 پـاسـخ

  • با سلام سابقه کوچکي کليه ها و افزايش تدريجي کراتينين سرم بسطح 5 ميلي گرم در دسي ليتر که درحال حاضر مقدار آن در حد 3 ميلي گرم در دسي ليتر مي باشد واختلال ايجاد شده در الکتروليت ها و نيز کم خوني بوجود آمده همگي نشان دهنده بروز بيماري مزمن کليه( در حد Stage IV) و عوارض ناشي از آن مي باشد. مراجعه منظم به يک بيمارستاني که داراي درمانگاه فوق تخصصي بيماري هاي کليه و داراي پزشک فوق تخصص بيماري هاي کليه مي باشد ، براي ارزيابي بيشتر و انجام اقدامات درماني لازم برحسب شرايط مي تواند در درمان مشکل شما کمک کننده باشد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 28 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص بيماريهاي کليه کودکان (نفرولوژي) در بردسیر