۱۸
۴۵
خانــم

مشکلات روحی ؟

با سلام خسته نباشید ببخشید من ی سری مشکلات خانوادگی و عاطفی و روحی دارم با با خانواده صحبت کردم که نیاز ب روانشناس دارم اما مادرم اجازه نمیدهد که ب روانشناس مراجعه کنم از شما خواهشمندم که بگوید بنده چه کاری انجام دهم؟

1 پـاسـخ

  • سلام عزيزم در مورد مشکلاتي که داري و تاثيرات منفي که برات داره باهاشون صحبت کن و بگو که نياز به کمک تو چه مواردي داري اگر همچنان قبول نکردن ، با شماره اي که تو سايت هست تماس بگير تا بيشتر بتونيم کمک کنيم🙏🏻

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 32 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روان درماني و روانشناس کودکان در آزادشهر