احساس بیقراری و پرش عضلانی؟

سلام وقت بخیر
من چندروز پیش rf صورت انجام دادم و درد بسیار شدیدی برام داشت جوری که بعد از اتمام کار تمام بدنم میلرزید.
ار اون روز هم احساس بیقراری در سر و پرش عضلانی دارم یه حالت غیرقابل توصیفی هست، هم استرس عوارضش روی صورتم رو دارم هم اینکه مدام این حالت بیقراری و پرش عضلانی رو دارم.
سوال من این هست که آیا این 2 موضوع ربطی بهم دارن؟ آیا باید به پزشک مغزو اعصاب مراجعه کنم؟
من درباره "سندرم فیبرومیالژی" مطالعه کردم ولی من در زیادی ندارم و بیشتر پرش های خفیف و ناگهانی دارم. البته عضله پشتم هم درد میکنه از اونروز نمیدونم بازم ربطی داره یا نه.
واقعا دارم اذیت میشم
ممنون میشم راهنماییم کنید چیکار کنم

1 پـاسـخ

بازدید : 29 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب (نورولوژي) در تهران